Under løbet

Under løbet sørger vi naturligvis for energidrik, frisk frugt og vand.
Derudover må I ikke glemme holdkonkurrencen og spurten – hvor de bedste vinder præmier. Se detaljer herunder.

FAQ under løbet

Energidrik, frisk frugt og vand

,

På ruten og i mål er der vand og energidrik for ca. hver 5. km.

Når du kommer i mål, kan du tjekke, om du har vundet en af vores lodtrækningspræmier fra LØBEREN, Philipson Wine, CRAFT og Gjensidige.

Holdkonkurrence

Gjensidige Company Challenge

Er det jer, der skal løbe med holdpræmien?

Det kræver blot, at I stiller med min. 5 løbere M/K på distancen. Det hurtigste hold (de bedste 5 tider) på hver distance bliver kåret af Gjensidige med diplom og præmier fra Smartbox. Holdet kåres, når sidste løber er i mål på distancen.

Det med småt: For at stille hold, skal I sikre, at alle løberne er tilmeldt med samme holdnavn. D.v.s. Novo Nordisk, Novo, Novo A/S bliver opfattet som tre forskellige hold. Tilmeld jer samlet – eller sørg for, at I er enige om form og stavemåde.

Hurtigste spurt

Gjensidige Spurten

Kl. 12.00* kårer vi den hurtigste spurt på stadion i klasserne M, K og ≤14 år. Uanset om du løber 5 km, 10 km eller halvmaraton, har du mulighed for at afprøve din spurtteknik. Når du løber ind på stadion, løber du over spurtmåtten. Her fra og til mål (ca. 300 m) bliver din spurttid registreret – og hurtigste spurt giver diplom og en præmie fra Smartbox.

*Alle får selvfølgelig registreret deres løbsresultat som normalt – også efter 12.00

Alle resultater kan ses på Ultimateapp’en eller på skærmene i Rundforbihallen eller umiddelbart efter løbet på www.ultimate.dk eller løbets hjemmeside

^