MST-Center sponserer Griseløbet. Velkommen

Udgivet: 1. marts 2015

Forfatter: Conni

MST-Center sponserer Griseløbet. MST (Muskuloskeletal træning) er udviklet af coach, mentaltræner og tidligere elite håndboldspiller, Nicolai Back. Kernen i MST er rygsøjlens og hovedleddenes bevægelighed. Hvis rygsøjlen eller andre hovedled er stive eller usmidige nedsætter det bevægeligheden væsentligt med forringet livskvalitet til følge. MST er en speciel træningsform, hvor man gennem varieret træning kommer alle led og muskler igennem, således at man får genvundet styrke, balance og kontrol i hele kroppen. Målet er fri bevægelse hele livet. Som løber vil regelmæssig MST træning vil give dig mere energi (watt) til rådighed i de primære muskelgrupper du anvender.

MST-Center tilbyder varieret og målrettet træning indenfor følgende kategorier:

HIT (high intensity træining)

HIT er et fantastisk supplement til de løbere der ønsker et boost af deres formkurve. MST centrets HIT hold afvikles på de dansk udviklede Thorax maskiner i kombination med core øvelser på gulv. Det er en sjov og motiverende træningsform, der giver hurtige konditionsmæssige resultater. Der kører HIT hold mandag-torsdag kl. 06.15-07.15, onsdag kl. 17.30-18.30, lørdag 09.55-10.55 og søndag 08.30-09.30 m.fl.

Skadesforebyggelse

MST er et rigtig godt suplement til løbetræning, der i udgangspunktet er en hård træningsform for kroppen, da den er meget ensidig og belaster særligt knæ og ankler. Tag op i MST-Centret og få en snak med en af de dygtige instruktører. (MST centret har et fast tilbud til nye medlemmer på en gratis prøvetime).

Recovery og fysioterapi:

Er skaden sket og døjer du med en skade – Så tag fat i MST centrets fysioterapeut Anne Dorthe Nørregård. Anne Dorthe har en helhedsorienteret tilgang til kroppen og tager udgangspunkt i hvordan hjernen og nervesystemet er opbygget. På den måde kan hun afhjælpe både akutte og kroniske smerter. Anne Dorthe kan kontaktes på telefon 26736626 eller via mail ad@tagform.dk

Styrketræning:

MST centret har desuden er stort, lækkert og helt nyt styrketræningsrum (500 kvm). Hvis du gerne vil supplere løbetræningen med styrketræning, er der således også rig mulighed for dette. Vi kan evt. koordinere et par fælles tidspunkter i løbet af ugen, hvor vi kunne mødes til lidt styrketræning.

^